Lid worden

Wil jij jouw zoon/dochter graag naar onze chiro laten komen, dan kan dit wanneer hij/zij voor 31 december 6 jaar wordt.

Voor het werkjaar 2020-2021 kan iemand die na 31/12/2014 geboren is, dus niet aangesloten worden.

Het inschrijvingsgeld bedraagt €30 voor het gehele jaar. Indien jouw zoon/dochter aansluit in het tweede semester (vanaf januari), bedraagt het lidgeld €20. Dit jaar kunnen we door de coronamaatregelen helaas niet op ledenbezoek komen en kunnen we bijgevolg het lidgeld niet zelf ophalen. Gelieve het lidgeld over te schrijven naar het rekeningnummer BE76 7340 3482 1995 (CHIRO MALEGIJS) met in de mededeling 'NAAM - GROEP - LIDGELD'.

Gelieve ook de medische steekkaart op zondag ingevuld mee te brengen naar de chiro en af te geven aan de leiding. Dit jaar zijn we, eveneens door de coronamaatregelen, verplicht om extra medische gegevens bij te houden. Twijfelt u of uw kind behoort tot een risicogroep? Raadpleeg dan deze lijst.

Om er zeker van te zijn dat al onze leden met de volle goesting blijven komen, mogen zij de eerste 3 keren komen ravotten zonder ingeschreven te zijn.

Wanneer het zeker is dat chiro echt iets voor hem/haar is, zal de leiding vragen om het lidgeld te betalen en jullie vragen het inschrijvingsformulier in te vullen.

HET INSCHRIJVINGSFORMULIER DIENT DUS ENKEL INGEVULD TE WORDEN NA 3 KEER PROBEREN!


ALGEMENE VOORWAARDEN