Bivak 2022

DE FOTO'S VAN BIVAK 2021 ZIJN TE BEKIJKEN OP FACEBOOK VIA DEZE LINK: FOTO'S BIVAK 2021 CHIRO MALEGIJS

BIVAK 2021

Dit jaar trekken we op kamp naar... BEKKEVOORT! 10 dagen lang leven en spelen we samen, slapen we in tenten en genieten op het einde van een prachtig kampvuur!
Hieronder vind je al wat info over het chirokamp van 2022. Ondertussen ontvingen jullie in de mailbox ook het eerste bivakboekje, samen met een heleboel andere documenten, waarin alles wat je moet weten over het kamp te vinden is.

WAAR? Onze bivakplaats ligt dit jaar in Bekkevoort, in de deelgemeente Molenbeek-Wersbeek om precies te zijn. Deze typische landelijke gemeente in het Hageland is een van de kleinste van Vlaams-Brabant en staat bekend om zijn mooie landschappen.

WANNEER?
VERTREK: De keti's en aspi's vertrekken op dinsdag 5 juli met de fiets richting het kampterrein. De speelclubbers, rakwi's en tito's worden op woensdag 6 juli op de kampplaats verwacht; zij worden door de ouders die dag naar daar gebracht. De kadees hebben een verkort kamp en worden drie dagen later op de kampplaats verwacht, namelijk op zaterdag 9 juli.

TERUGKOMST: De kadees, speelclub, rakwi's, tito's en keti's keren op zaterdag 16 juli naar huis; zij worden door de ouders op het kampterrein opgehaald. De aspiranten blijven samen met de leiding op nawacht en keren op maandag 18 juli terug naar huis.