Kamp 2019

DE FOTO'S VAN BIVAK 2019 ZIJN TE BEKIJKEN OP FACEBOOK VIA DEZE LINK: FOTO'S BIVAK 2019 CHIRO MALEGIJS

Dit jaar trekken we op kamp naar... EKSEL! 10 dagen lang leven en spelen we samen, slapen we in tenten en genieten op het einde van een prachtig kampvuur!
Hieronder vind je al wat info over het chirokamp van 2019, in april/mei komen we nog langs met de kampboekjes, waarin alles wat je moet weten over het kamp te vinden is.

WAAR? Onze kampplaats ligt in Eksel, een deelgemeente van het Limburgse Hechtel-Eksel in de Kempen.

WANNEER?
VERTREK: De keti's en aspi's vertrekken op donderdag 4 juli met de fiets richting de kampplaats en komen op vrijdag 5 juli aan. Ook de speelclubbers, rakwi's en tito's worden op 5 juli op de kampplaats verwacht, maar zij worden door de ouders die dag naar daar gebracht. De kadees hebben een verkort kamp en worden drie dagen later op de kampplaats verwacht, namelijk op maandag 8 juli. De exacte uren worden nog meegedeeld.

TERUGKOMST: De kadees, speelclub, rakwi's, tito's en keti's keren op maandag 15 juli met de bus terug naar Londerzeel en komen in de namiddag toe op de Chiro (het uur wordt nog meegedeeld). De aspiranten blijven samen met de leiding op nawacht en keren op woensdag 17 juli terug naar huis.