De Warmste Week - Chocomelk & cake op de Chiro!

Naast de kerstmarkt die doorgaat op zaterdag 14 december, organiseren we met Chiro Malegijs zelf ook een actie om geld in te zamelen voor De Warmste Week!
Deze zondag (08/12) verkopen we warme chocomelk en versgebakken cake op de chiro, zowel tijdens de pauze aan onze leden als na de chiro (om 17u) aan ouders en sympathisanten! Kom dus zeker even gezellig bijpraten en steun het goede doel.

Een tas chocolademelk kost €1, een stuk cake eveneens €1. De winst van deze actie gaat naar ‘Vzw Beire Cool’:

Vzw Beire Cool is een organisatie van 4 enthousiaste dames die oa. jaarlijks een vakantie voor kinderen die in kansarmoede leven wil organiseren.
Onze droom is om deze kinderen een weekje zorgeloos, gewoon kind te laten zijn tijdens een beire coole vakantie met leeftijdsgenootjes. Een vakantie vol leuke herinneringen om mee te nemen naar de eerste schooldag! Maar we dromen nog meer. Door tal van activiteiten willen we deze kinderen hun mooie talenten laten ontdekken en hen op deze manier laten verder groeien in hun eigen authenticiteit en zelfvertrouwen en mogelijks ons steentje bijdragen in de ontwikkeling tot veerkrachtige kids.

https://dewarmsteweek.be/acties/chocomelk-cake-op-de-chiro