Startdag 06/09 - belangrijke info i.v.m. coronamaatregelen

Beste leden en ouders,

Deze zondag is het weer zover: dan vliegen we het nieuwe werkjaar in met onze startdag!
Dit jaar komen er echter enkele extra maatregelen bij kijken, zodat we op een veilige manier kunnen ravotten. Hierbij geven we de belangrijkste info om de aanvang vlot te laten verlopen:

  • Je komt op het terrein via het stenenpadje, daarna verlaten de ouders het terrein via het aanliggend veld (zie bijgevoegd plannetje) om tweerichtingsverkeer te vermijden.
  • We vragen aan alle ouders en +12-jarigen om bij aankomst een mondmasker te dragen.
  • Wegens de huidige coronamaatregelen wordt in het jeugdwerk de 'bubbel van 50'-regel nog steeds gehanteerd. Op het terrein zullen verschillende zones aangeduid zijn per leeftijdsgroep, om zo de verschillende bubbels gescheiden te houden.
  • Op voorhand inschrijven is niet nodig, ter plaatse zullen de naam en basiscontactgegevens opgevraagd worden. Gelieve steeds 1,5m afstand te houden.
  • De startdag start om 14u en eindigt voor iedere groep om 17u.

Momenteel bevinden we ons voor het jeugdwerk in code geel; hierbij zijn dezelfde coronamaatregelen als op kamp van toepassing. Nog even een herhaling van enkele belangrijke regels:

  • Wie ziek is of in de drie dagen voor de startdag symptomen heeft – hoesten, verstopte neus, koorts, diarree, keelpijn, moeilijk ademen – blijft verplicht thuis. Geen zorgen, je kan later nog aansluiten!
  • Behoort jouw kind tot een risicogroep? Dan mag hij/zij meedoen aan de activiteit mits toestemming van de ouders, voogd (bij chronische ziektes onder controle door medicatie) of mits toestemming van de huisarts.

Spread the word!
Wij hebben er alvast superveel zin in. Tot zondag!

Groetjes, de leiding

P.S.: Nog vragen? Stuur ons gerust een mailtje via hoofdleidingmalegijs@gmail.com of via www.chiromalegijs.be.