Trooper - steun onze Chiro!

Beste leden, ouders, sympathisanten van de Chiro,...

Om in te spelen op de trend dat steeds meer aankopen online gebeuren, hebben wij met onze vereniging, Chiro Malegijs, een Trooperpagina opgestart.

Wat is Trooper juist?
Wel, met Trooper kan jij de kas van Chiro Malegijs spijzen door online te shoppen. Voor je jouw bankkaart bovenhaalt, is het dus belangrijk om te weten hoe Trooper precies in elkaar zit. Iedere vereniging heeft een unieke Trooperpagina, op deze pagina staan links naar webshops. Je kan je aankopen doen bij webwinkels zoals Coolblue, Collishop, Booking.com, Sunweb, Cheaptickets, Torfs, JBC, Ali Express, Blokker, Krefel en dergelijke meer. Als je via die links op de Trooperpagina van jouw vereniging naar een webshop surft, weet de shop welke vereniging jij wil steunen. De link doet het werk, en jij kan gewoon shoppen zoals je normaal doet, zonder ook maar €1 extra uit te geven.

Hoe kan het dat ik Chiro Malegijs kan steunen zonder zelf extra te betalen?
De partnershops waarderen je aankoop en betalen in ruil daarvoor een percentje van je aankoopbedrag. Voor de shops is dit een marketingkost. Via Trooper komt dit percentje in de kas van jouw favoriete vereniging. Op de Trooper-pagina staat per shop de gemiddeld ontvangen commissie.  Per aankoop van € 100, geeft een webshop gemiddeld € 5 aan je vereniging. Iedereen blij!

Kortom, met 1 klik extra steun je jouw vereniging zonder zelf één euro extra te betalen. We zouden jullie dus willen vragen om er een gewoonte van te maken om eerst te kijken of je jouw online aankopen via onze Trooperpagina kan doen. Zeker met Sinterklaas, Kerstmis en Nieuwjaar in het vooruitzicht, lijkt dit ons een mooie kans om de kas van onze Chiro te spijzen. De eerste 75 euro die bij elkaar getroopt wordt, gebruikt Trooper namelijk zelf om de opstartkosten te betalen.

De link naar onze Trooper-pagina: https://www.trooper.be/chiromalegijs

Alvast bedankt!

Met vriendelijke groeten,
De leiding