Bivak 2020

Datum: 
06/07/2020 (All day) to 16/07/2020 (All day)

Schrijf het snel in grote letters op jullie kalender: VAN 6 TEM 16 JULI GAAN WE OP CHIROKAMP!

BIVAK 2020

Dit jaar trekken we op kamp naar... HAMONT-ACHEL! 10 dagen lang leven en spelen we samen, slapen we in tenten en genieten op het einde van een prachtig kampvuur!
Hieronder vind je al wat info over het chirokamp van 2020, in april/mei komen we nog langs met de kampboekjes, waarin alles wat je moet weten over het kamp te vinden is.

WAAR? Onze kampplaats ligt in Hamont-Achel, een bosrijke gemeente in het noorden van Limburg.

WANNEER?
VERTREK: De keti's en aspi's vertrekken op zondag 5 juli met de fiets richting de kampplaats en komen op maandag 6 juli aan. Ook de speelclubbers, rakwi's en tito's worden op 6 juli op de kampplaats verwacht, maar zij worden door de ouders die dag naar daar gebracht. De kadees hebben een verkort kamp en worden drie dagen later op de kampplaats verwacht, namelijk op donderdag 9 juli. De exacte uren worden nog meegedeeld.

TERUGKOMST: De kadees, speelclub, rakwi's, tito's en keti's keren op donderdag 16 juli met de bus terug naar Londerzeel en komen in de namiddag toe op de Chiro (het uur wordt nog meegedeeld). De aspiranten blijven samen met de leiding op nawacht en keren op zaterdag 18 juli terug naar huis.